trešdiena, 2010. gada 14. aprīlis

Par smiekliem..

No rīta pa radio Skonto notiek konkurss par gardākajiem smiekliem. Zvana 2 cilvēki un smejas, kuram sanāk labāk dod balvu.. Tie smiekli tiešām kā nu kuram.
Es te aizdomājos - cik reizēm balss un smiekli var ietekmēt attieksmi pret cilvēku. Pirms gadiem 4iem biju i-netā iepazinusies ar puisi, kādus mēnešus 2us sarakstījāmies, likās ļoti sakarīgs ar normālu humora izjūtu etc. Tad iedevu savu telefona numuru, vakarā puisis uzzvanīja.. aaaaaaa šausmas kā man nepatika viņa balss :( viss jaukais priekštats mainījās. Pēc kāda laika tomēr saņēmos, lai satiktos dzīvē ar viņu (ar domu, ka varbūt nebūs tik traki, varbūt cilvēks uztraucies pirmo reizi zvanot), bet dzīvē bij vēl trakāk. Kamēr mute ciet un viņš klausās mani, tikmēr viss ok, bet tiklīdz sāk runāt un vēl jo vairāk, ja vēl smieties - nespēju uzturēties viņas sabiedrībā, kautkas tik šausmīgi atgrūda (pat nespēju to visu izskaidrot). Pēc tam visādi izvairījos, lai tikai nevajadzētu ar viņu runāt pa telefonu, beigās pat sastrīdējos par galīgām muļķibām, lai vairs nebūdu jāsatiekas..
Savukārt ir reizes, ka tieši balss un smiekli ļoti piesaista un izraisa interesi. Pēdējā laikā "fanoju" par Franciju, ir vēlme iemācīties valodu etc. tapēc mēdzu skatīties TV franču valodā. Ir tād kanāls TV5MONDE (rāda raidījumus no dažādiem franču kanāliem), esmu pāris reizes redzējusi France 2 sagatavoto raidījumu - Panique dans l'oreillette - šī raidījuma vadītājam ir tik forša balss intonācija un smiekli, ka pat lāga nesaprotot, par ko ir runa gribas klausīties un smieties līdzi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru